Cautare

2522 de rezultate pentru "petrica bujor calin" (8.16 secunde)
La deschiderea oficiala au participat Calin Popescu-Tariceanu, prim-ministru al Romaniei, Iuliu Winkler, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, si Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor.
RADU CALIN CRISTEA SPARGE MAFIA DIN TVR. ... Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Felicitari, Radu Calin Cristea! P.S. Tot mai sustineti ca toti sunt la fel?
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. ... Am afacerea impreuna cu mama mea, Irina Calin, de 42 de ani.
O lumina mica, dar intensa Florin Goranescu, arhitect din Craiova, i-a relatat, in 1996, lui Calin Turcu urmatoarea intamplare:
Dupa cum se stie, fostul partid de guvernamint a ajuns in opozitie iar Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei, l-a numit pe Calin Popescu Tariceanu in functia de premier, "ajutindu-l” sa alcatuiasca in mare graba un Executiv de cvasi-necunoscuti, sustinut de o coalitie fragila nascuta, si ea, cu forcepsul.
Ca si cu o seara inainte, Traian Basescu a avut cuvinte deosebit de aspre despre felul in care Calin Popescu Tariceanu a gestionat ceea ce s-a numit criza inundatiilor. ... Se intelege ca-n viziunea lui Traian Basescu principalul responsabil pentru aceasta brambureala a fost premierul Calin Popescu Tariceanu.
Ca si cu o seara inainte, Traian Basescu a avut cuvinte deosebit de aspre despre felul in care Calin Popescu Tariceanu a gestionat ceea ce s-a numit criza inundatiilor. ... Se intelege ca-n viziunea lui Traian Basescu principalul responsabil pentru aceasta brambureala a fost premierul Calin Popescu Tariceanu.
La o recenta intalnire dedicata investitiilor straine in Romania, Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat speranta ca va mai conduce guvernul inca patru ani dupa scrutinul din 2008. ... Reactia sa la speranta lui Calin Popescu Tariceanu ne-o dovedeste.
Sa fie oare rezultatele sondajelor care arata ca romanii nu apreciaza deloc modul de conducere a puterii executive practicat de Calin Popescu Tariceanu?
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Calin Popescu Tariceanu i-a cerut olograf lui Traian Basescu in urma cu aproape doi ani sa-l ajute pe omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, punandu-i o vorba buna la Parchet.
Pesedistul Eugen Ochenatu a plecat in tabara democratilor, conservatorii Daniela Biri, Petru Enasoaie, Petru Istoc au devenit independenti si apoi au trecut la liberali, Silvestru Dogaru de la umanisti a trecut la liberali, Petrica Mihaila a trecut de la umanisti la statutul de independent si apoi la democrati, Dorian Pocovnicu si Elena ßova au trecut de la pesedisti la PNG, apoi la independenti si s-au intors la pesedisti, iar Cristian Bunea a ales sa fie independent decat membru PSD.
In acest context, nu putem sa nu mentionam invatamantul constantean, care, reprezentat de inspectorul general scolar Petrica Miu, se pare ca are alergie la acest cuvant din moment ce acesta ne-a declarat ca "am un principiu in viata si anume fara spaga.
Cat priveste recentele atacuri lansate la adresa ei de catre fostul sef al ISJ Constanta de pe vremea PSD-ului, Petrica Miu, Narciz Amza este impaciuitoare, considerand ca doar se speculeaza momentul:
Urmatorii sunt Cristian Darie (vicepresedinte CJC), Cristina Dumitrache (fiica lui Ion Dumitrache si fosta candidata la europarlamentare, va fi colega de consiliu cu tatal sau), Radu Babus (director in Primaria Constanta), Cristinel Dragomir (director in CJC), Ioan Marcus, Dumitru Florea, Dumitru Manole, Ion Dumitrache, Nicolae Dospinescu, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Petrica Munteanu, Cornelia Beres, Elena Ioana, Atanasie Teodorescu, Maria Magiru, Fedbi Osman, Gheorghe Mihaiesi si Paul Bocanete.
Sambata, in jurul orei 19.30, agentul principal Petrica Munteanu de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea a observat un Jeep Toyota parcat pe trotuar, in fata Agentiei Loto de pe Strada Stefan cel Mare, chiar langa semnul care interzice acest lucru.
Vor fi prezenti pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" Maria Dragomiroiu, Niculina Stoican, Angelica Stoican, Vasilica Dinu, Mariana Ionescu Capitanescu, Gheorghe Rosca si Petrica Matu Stoian.
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. Administratia Pietelor Agroalimentare AGA:
Este vorba de Petrica Gheorgiu, fost ofiter de Marina, si de Dobre Boros, fost director adjunct al SPP in perioada 1993-1996.
Asa se face ca, de Euro Revelionul care se va organiza la Constanta, in Piata Ovidiu, vor fi prezenti "la datorie", alaturi de constantenii care vor sarbatori nu doar intrarea in noul an, dar si aderarea la Uniunea Europeana, directorul in cadrul Primariei Constanta Petrica Munteanu si purtatorul de cuvant al institutiei mentionate, Liviu Tramudana.
google-analytics.com